اسید سیتریکچه ماده شیمیایی است؟

اسید سیتریک به عنوان اقتصادی ترین محصول تولید میولوژیکی در نظر گرفته می شود ، بنابراین مطالعات در مورد مواد اولیه ارزان و تجدید پذیر برای تولید آن بسیار مطلوب است اسید سیتریک یک پودر کریستالی سفید و بی بو است که به طور طبیعی در مرکبات مشاهده می شود.  اسید سیتریک با بی کربنات سدیم اساس بمبهای منفجره را می تواند تشکیل می دهد. با افزودن آب ، این دی اکسید کربن ایجاد می کند و باعث ایجاد حباب و لکه دار می شود. می توان بسیاری از رنگ ها ، رایحه ها ، روغنهای اساسی ، گل و گیاهان اضافه کرد تا بالستیک های معطر منحصر به فردی ایجاد شود.


اسید سیتریک اولین بار در سال 1784 (از آب لیمو کریستالیزه شده) توسط یک شیمیدان سوئدی ، کارل ویلهلم شل جدا شد. اسید سیتریک یک اسید میوه طبیعی است. در لیموها و لیموترش ها می تواند تا 8٪ وزن خشک را به خود اختصاص دهد و طعم بسیار اسیدی دارد.

اسید سیتریک را از طریق تهیه کنندگان اروپایی اری می کند ، که آن را از سبزیجات اصلاح نشده ژنتیکی و ملاس های استخراج شده از آنها تولید می کنند.

اسید سیتریکیک ماده مفید در نوشیدنی ها ، مرباها ، ژله ها ، آب نبات ها و غذاهای یخ زده است. همچنین در دسرهای ژلاتینی و میوه ای و همچنین در سبزیجات کنسرو شده و محصولات گوشتی اضافه می شود. اسید سیتریک مواد غذایی را حفظ کرده و طعم را تقویت می کند. اسید سیتریک یکی از مواد مفید در صنایع غذایی و آشامیدنی است.

نمک های سیترات فلزات مختلف برای تهیه این اسید سیتریک به شکل بیولوژیکی در بسیاری از های غذایی استفاده می شود. از خواص بافراسید سیتریک برای کنترل pH در پاک کننده های خانگی و دارویی استفاده می شود.

توانایی اسید سیتریک در کلات کردن فلزات باعث می شود در صابون ها و مواد شوینده لباسشویی مفید باشد. بفلزات در آب سخت ، به این تمیز کننده ها اجازه می دهد تا بدون نیاز به نرم شدن آب ، کف تولید کنند و با کارآیی بیشتری داشته باشند.

به طور مشابه ، از اسید سیتریک برای بازگرداندن مواد تبادل یونی که در نرم کننده های آب استفاده می شود با جدا کردن یون های فلزی انباشته شده به عنوان مجتمع های سیترات استفاده می شود. اسید سیتریک در صنایع بیوتکنولوژی و داروسازی مورد استفاده قرار می گیرد تا لوله های فرایند خلوص بالا را به عنوان جایگزینی برای استفاده از اسید سیتریک در لوله های جایگزین قرار دهند. اسید سیتریک پس از استفاده برای این منظور ، یک مسئله دفع خطرناک است ، در حالی که اسید سیتریک نیست. اسید سیتریک به عنوان بی خطر برای استفاده در مواد غذایی توسط کلیه آژانسهای مهم تنظیم ملی مواد غذایی و بین المللی شناخته می شود. به طور طبیعی تقریباً در تمام اشکال زندگی وجود دارد و اسید سیتریک اضافی به راحتی متابولیزه و از بدن خارج می شود.


اسید سیتریک یک اسید کمی قوی تر از اسیدهای کربوکسیلیک معمولی است. این امر به این دلیل است که آنیون با پیوند هیدروژن بین مولکولی از سایر گروههای پروتئینی روی اسید سیتریک تثبیت می شود.در دمای اتاق ، اسید سیتریک یک پودر بلوری سفید است. این بیماری می تواند به صورت بی آب (بدون آب) یا به صورت منوهیدرات وجود داشته باشد. فرم بدون آب از آب گرم تبلور می یابد. وقتی اسید سیتریک از آب سرد تبلور می شود ، منوهیدرات تشکیل می شود.

امروزه در تولید بیوتکنولوژیک اسید سیتریک ، به اصطلاح "فرآیندهای زیر آب" استفاده می شود. قارچ Aspergillus niger در بیوآکتورهای بسته کشت می شود تا ماده مورد نظر را در محلول غذایی حاوی شکر تولید کند. برای اینکه سلولهای قارچی در مقادیر زیادی اسید سیتریک تولید کنند و یا به عبارتی برای تولید بیش از حد آن ، اسید را مجبور به خارج از سلول کنند.


وبلاگ شرکت پترو کیمیای آکام اسید ,سیتریک ,استفاده ,تولید ,مواد ,غذایی ,اسید سیتریک ,مواد غذایی ,تولید کنند ,سیتریک برای ,برای استفاده منبع

مشخصات

تبلیغات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

فروشگاه فاز دل نوشته های هادی طالب نیری نمایندگی فروش اینورتر دلتا گجت فناوری سبک زندگی سالم NickanPishroTech اجناس فوق العاده فوری خبر