اسید استیک

 اسید استیک جز اسیدهای کربوکسیلیک می‌باشد و اسید استیک در نامگذاری آیوپاک به اسید اتانوئیک معروف است. اسید استیک در قسمت چشایی طعم ترشی ، شبیه طعم سرکه می‌دهد.

باکتری های سرکه به دلیل رغبت به تولید اسید استیک به این نام معروف شدند. باکتری ها در مواد غذایی ، آب و خاک یافت می‌شوند. اسید استیک بطور طبیعی از میوه‌ها و برخی مواد غذایی فاسد شده تولید می‌شوند و از قدیمیترین ترکیبات شیمیایی شناخته شده  می‌باشد.
قیمت اسید استیک (اسید استیک ) برای انسان ها مشکل بوده است. احتمالاً انسان‌ها در دوران باستان در تهیه شراب از فرایند تخمیر به وجود سرکه متوجه شده بودند. 

از کاربردهای اسید استیک می توان به ین ماده و به عنوان ماده واسطه در تولید ماده استات وینیل را که ترکیب مهمی در تولید چسب و رنگ می‌باشد، کاربرد دارد. بعضی از استرهای اسید استیک به عنوان ماده ای حلال در تولید مواد معطر مصنوعی استفاده می‌شوند. اسید استیک و اسید فسفریک به دو شکل می باشد. به شکل فله تانکر 23000 لیتری و بشکه های 230 لیتری به می باشد.

معرفی یک نمونه دیگر از اسید ها اسید فسفریک و اسید فسفریک خوراکی می باشد. اسید فسفریک یک اسید پرکاربرد می باشد. از اسید فسفریک برای تهیه و تولید مواد منعقد کننده و مواد تصفیه کننده آب و فاضلاب استفاده می شود.

منبع: لینک منبع


وبلاگ شرکت پترو کیمیای آکام اسید ,استیک ,تولید ,مواد ,فسفریک ,ماده ,اسید استیک ,اسید فسفریک , اسید ,تولید مواد ,عنوان ماده منبع

مشخصات

تبلیغات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

اخبار روز جهان و ایرات خانه مشاور Appks TEAMCHEATER عجایب فناوران صنایع غذایی پارس کیمیا لوتوس (ثبت : 17303) ویستا سازه کافی نت دانش